Shop Mobile More Submit  Join Login
×
Details

Submitted on
October 24, 2012
Image Size
778 KB
Resolution
3421×2035
Submitted with
Sta.sh
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
4,474
Favourites
519 (who?)
Comments
70
×
Den norske fjellreven by BlackMysticA Den norske fjellreven by BlackMysticA
The Arctic fox of Norway - called fjellrev. A few of them live scattered over the Norwegian tundras and are endangered here. Attempts to breed pups in special breeding stations and release them in the wild are one of the projects the Norwegian Institute for Nature Research is active in.

I recently saw a program on television about arctic foxes in Norway and got - next to more ideas- the impulsive idea to draw one. But also more scandinavian wildlife like reindeer, eagles, wolverines, smaller martens and whatever you find in the scandinavian nature is on my list to draw.

Made with Adobe photoshop CS2 in approx. 3 hours - kinda speed painting. I didn't focus too much on details.

© art by my. Please don't copy and/or use it without my permission!!!
Add a Comment:
 
:iconpcamenzind:
PCamenzind Featured By Owner Jun 19, 2014   Writer
Beautiful!
Reply
:icondanarashidi:
DanaRashidi Featured By Owner Mar 30, 2013  Hobbyist General Artist
Nydelig <3
Skulle ønske jeg også kunne tegne i Photoshop..
Reply
:iconblackmystica:
BlackMysticA Featured By Owner Apr 1, 2013  Professional Digital Artist
Takk takk! Hehe det er bare å øve,øve,øve og enda mer øve- og det tar masse tid. Men det viktigste er jo å være motivert og å ha en viss 'pasjon' for art :) Bare prøv - så at du allerede er veldig flink!
Reply
:iconsupersaiya-jinwolf:
SuperSaiya-jinwolf Featured By Owner Mar 24, 2013
What a beautiful fox. :D
Reply
:iconestheriku80:
Estheriku80 Featured By Owner Feb 26, 2013  Student General Artist
wow beautiful !!
Reply
:iconscarecrow73:
Scarecrow73 Featured By Owner Dec 4, 2012  Hobbyist Digital Artist
Flott fjellrev. I Oslo, så har vi bare brun rev fra Marokko. ;) Du har vært kjempeflink, men jeg synes at teksten ødelegger helhetsinntrykket da det ser så unaturlig ut. Ta bort datoen så blir fjellreven tid tidløs. Fjern gradient overlay fra teksten og gjør om tekstfargen til ren hvit eller bruk #b0cfec. Bruk fonten 'Letter Gothic Std' i 20 pt. størrelse og plasser teksten nederst i høyre hjørne. :)

Trøndere burde prate engelsk alle mainn.
Reply
:iconblackmystica:
BlackMysticA Featured By Owner Dec 7, 2012  Professional Digital Artist
Brun rev fra Marokko? Ikke bare den vanlige rødreven som finnes i nesten hele verden? Visste ikke at det finnes andre slags rever i Norge også. Ha men tekster er mer eller mindre å måte til å unngå at folk stjeler tegningene mine. Det skjer dessvare altfor mye på DA...og hvis jeg har en tekst underpå tegningen min, så gjør jeg det i min stil og så stor at det er ikke så lett å slette teksten med ett eller annet photoshop triks ^^ Men ja jeg er enig i at teksten faktisk ødelegger tegningen - og jeg skal tenke på en annen måte å beskytte min kunst mot kunst-tyveri. I hvert fall takk for meningen din! Det hjelper alltid å høre hva folk syns om tegninene mine.
Ha ja jeg har flyttet fra Nederland til Norge og det var veldig vanskelig å lære meg norsk der man snakker trøndersk - Trøndere må virkelig lære å snakke bokmål også, særlig bussjåfører. Men det er jo alltid morsomt å høre på fort snakkende Trøndere haha.
Reply
:iconscarecrow73:
Scarecrow73 Featured By Owner Dec 7, 2012  Hobbyist Digital Artist
Du ser da ut som en smart jente som kan bruke google. Jeg innbiller meg at det finnes andre måter å beskytte kunstverk på enn den destruktive løsningen. De som stjeler vil uansett aldri oppnå suksess da de aldri utvikler sine talenter. Jeg har heldigvis ikke det problemet da mine talenter ligger helt andre steder enn i Photoshop. :) Har du egen facebook side for tegningene dine også? Jeg er ikke så ofte innom DA.
Reply
:icondark-arctic-fox:
Dark-Arctic-Fox Featured By Owner Nov 26, 2012  Student Photographer
Arctic fox??
Reply
:iconblackmystica:
BlackMysticA Featured By Owner Dec 16, 2012  Professional Digital Artist
Yep
Reply
Add a Comment: